Aanbieding van Jaap

Elke maand vind je hier nieuwe aanbiedingen.

Wijn van Jaap doet niet aan stuntprijzen die te mooi zijn voor woorden,          maar een  scherpe prijs mag u wel verwachten.

Aanbieding

BASA VERDEJO

Rueda / Spanje

Verdejo is in Nederland ongekend populair en de Basa Verdejo bewijst waarom dit zo is. Een heerlijke zachte frisse Verdejo uit Rueda waarbij het fruit je glas uit spat. En nu extra voordelig! 

Van € 9,10  voor € 8,25

Bestel nu
Aanbieding

De lichtste rose met de meeste smaak!

Gallician Gris Rose

Al 2 jaar op rij de best verkochte rose van Wijn van Jaap. De Gallician Gris Rose is bleek roze van kleur en heeft toch veel smaak. Heerlijk in het zonnetje op het terras. Nu extra voordelig van € 8,50 voor € 7,95

Bestel nu
Aanbieding

Henri de Richemer Piquepoul

Duurzaam

Zeer duurzaam geproduceerde wijn uit Piquepoul / Frankrijk.

Mooie zuiver lichte tintelende witte wijn uit de buurt van het Zuid Franse Agde. Groeit letterlijk bijna aan de zee, en dat proef je aan de lichte zilte fruitige smaak. Dit is op en top voorjaar! Heerlijk bij de lunch/brunch op het terras in de voorjaarszon.

van € 9,50 voor € 8,75

Bestel nu
Aanbieding

Il Grillo de Santa Tresa

Biologische Spumante Brut

Biologische Spumante Brut uit Sicilië / Italië.

Uitermate geschikt voor de Paasbrunch maar eigenlijk altijd lekker!

Zachte, ronde en verfijnde allemansvriend gemaakt van de Grillo druif. De laatste 2 jaar verreweg de best verkochte bubbel bij Wijn van Jaap.

Van € 11,95 voor € 10,95

Bestel nu
DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE SITE, GA JE AKKOORD MET HET PLAATSEN VAN COOKIES, EN GEEF JE AAN DAT JE OUDER DAN 18 BENT.

IK GA AKKOORD
Wijn van Jaap verkoopt geen alcohol aan minderjarigen.