Aanbieding van Jaap

Elke maand vind je hier nieuwe aanbiedingen.

Wijn van Jaap doet niet aan stuntprijzen die te mooi zijn voor woorden,          maar een  scherpe prijs mag u wel verwachten.

Aanbieding

Nu met € 1,00 korting!

O Reserva Viognier

Al jaren een van de best verkochte wijnen van Wijn van Jaap.  Uitbundig geurende Viognier van Emiliana uit Chili. Perzik, Abrikoos, tropisch fruit en bloesem. Lekker fris en toch heerlijk rond en zacht. Zeer geschikt als aperitief en heel lekker bij salades of pittige  Aziatische gerechten. Van € 7,75  voor € 6,75

Bestel nu
Aanbieding

De lichtste rose met de meeste smaak!

Gallician Gris Rose

Al 2 jaar op rij de best verkochte rose van Wijn van Jaap. De Gallician Gris Rose is bleek roze van kleur en heeft toch veel smaak. Heerlijk in het zonnetje op het terras. Nu extra voordelig van € 8,50 voor € 7,95

Bestel nu
Aanbieding

Henri de Richemer Piquepoul

Duurzaam

Zeer duurzaam geproduceerde wijn uit Piquepoul / Frankrijk.

Mooie zuiver lichte tintelende witte wijn uit de buurt van het Zuid Franse Agde. Groeit letterlijk bijna aan de zee, en dat proef je aan de lichte zilte fruitige smaak. Dit is op en top voorjaar! Heerlijk bij de lunch/brunch op het terras in de voorjaarszon.

van € 9,50 voor € 8,75

Bestel nu
Aanbieding

€ 2,00 KORTING!

Begude Terroir 11300 Chardonnay

Van € 12,50 voor € 10,50

Bestel nu
DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE SITE, GA JE AKKOORD MET HET PLAATSEN VAN COOKIES, EN GEEF JE AAN DAT JE OUDER DAN 18 BENT.

IK GA AKKOORD
Wijn van Jaap verkoopt geen alcohol aan minderjarigen.