Aanbieding van Jaap

Elke maand vind je hier nieuwe aanbiedingen.

Wijn van Jaap doet niet aan stuntprijzen die te mooi zijn voor woorden,          maar een  scherpe prijs mag u wel verwachten.

Aanbieding

de aspergewijn!

Henri des Richemer Piquepoul

Vlakbij het Bassin de Thau en Cap d’Agde maakt Cave de Richemer een prachtige frisse, ziltige, sappige en fruitige wijn van 100% Picpoul. De wijngaarden liggen op oude zeegronden dichtbij de Middellandse Zee en profiteren daar optimaal van de vele zonuren en de verkoelende wind die ‘s avonds opsteekt. Met zijn prachtige bleekgele kleur heeft deze wijn een heerlijke fruitige neus, in de smaak komen de ziltige en minerale tonen naar boven en uiteraard ontbreekt een beetje citrus niet.  Voortreffelijk bij asperges!

Van € 9,50 voor € 8,50

Bestel nu
Aanbieding

Lekker nieuw rood

Nittnaus Zweigelt

In het uiterste oosten van Oostenrijk, aan de oevers van de Neusiedlersee, wordt al sinds 1684 wijn gemaakt door de familie Nittnaus. Het domein is nog steeds in familiebezit en kan prat gaan op een heus microklimaat, zeer diverse bodemtypes, van zandsteen tot leisteen en kalk, en uiteraard het talent van een uiterst gedreven wijnmaker. Bio geteelde Zweigelt met veel rood fruit, gedomineerd door kers en levendig en sappig in de mond met pittig pepertje en zachte tannines als finale.

Lekker bij zachte kazen, bij pizza of als aperitief. Kan ook iets gekoeld gedronken worden.

Van € 10,25 voor € 8,95

Bestel nu
Aanbieding

€ 2,50 Korting

Waterkloof Circle of Life White

WineLife Magazine schreef het volgende over deze wijn:

 ‘Fantastisch! Echt steengoed. Het complete pretpakket in één slok. Fris, fruitig, ongelooflijk sappig en dan die milde zuren toe. Ideale wijn voor na een drukke, lange werkdag, maar vooral een wijn voor bij mals gevogelte en vis in saus. En ook nog biodynamisch. Top!’

Van € 14,75 Voor € 12,25

Bestel nu
DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE SITE, GA JE AKKOORD MET HET PLAATSEN VAN COOKIES, EN GEEF JE AAN DAT JE OUDER DAN 18 BENT.

IK GA AKKOORD
Wijn van Jaap verkoopt geen alcohol aan minderjarigen.